Helyzetjelentés :)

Szeretném jelenteni: Még élek! Még épp hogy 😀

Na jó, szóval az előző posztom óta orvosokat látogattam, gyógyszertárakat jártam, zsebkendő körutat szerveztem, és tea túladagolásban is szenvedtem. Kicsit megvisel, mikor beteg vagyok. De most NAGYON beteg vagyok. Szóval Featured imageez most nagyon megvisel. Ez már a negyedik nap, amikor az ágyat nyomom, és ha nem engedtem volna meg magamnak egy kis kiruccanást a postáig (naná hogy könyv csomagért mentem) akkor már lehet hogy itt pusztultam volna. Mindenesetre vannak dolgok amik még bennem tartják a lelket. Az egyik a baglyos zsebkendős dobozom volt, amit már lehet hogy elhasználtam, de kidobni már nem volt szívem. Imádnivaló, színes, és egy kis fényt visz az életembe. Hahh. A másik a könyvek amiket éjjel-nappal bújok, fogalmam sincs mi lett volna most velem ha nem mentem volna el még pénteken a könyvtárba… A harmadik a sorozatok és a filmek, mert mivel hogy most nincs nagyon más teendőm, és néha jó egy kis kikapcsolódás, jó megnézni egy-két részt a Vámpírnaplókból, vagy mondjuk újranézni a Harry Potter és a Tim Burton filmjeimet.

Ez még a jobbik eset, mikor lefoglalom magam ésszerű dolgokkal, a másik véglet az, amikor a cicámat fényképezem hatalmas unalmamban. Persze ő nem tehet semmiről. Csak egy ártatlan áldozat, egy lojális állat, aki ott fekszik a gazdája mellett, és vigyáz rá egész nap. Persze egy idő után megunja azt, hogy “közelről” “nagyon közelről” és aztán “még közelebbről” fényképezi valamFeatured imagei ütődött, ilyenkor elszalad, és nekem megint nincs elfoglaltságom.

Ilyenkor kezdem el nézegetni az utoljára fényképezett képeimet. Tudjátok… amikor még “szabad” voltam. Nézegetem a virágokat, hogy milyen aranyosan élvezik az első tavaszi napsugarakat. Akkor én is biztos nagyon boldog voltam. Mert akkor még nem voltam beteg. Ezt hívják elkeseredettségnek. Aztán előhívom a könyvtárban készített képeket. Nagyon szeretem a könyvtárunkat, mert legtöbbször nagyon csendes, szinte senki sincs ott. Van egy aranyos olvasószoba, ahová általában a látogatásaim alkalmával be szoktam ülni, vagy csak simán elmegyek egy héten párszor, mikor van időm, és egy-két órára beülök olvasni. Nos ez most nagFeatured imageyon hiányzik.

Igazából terveztem, hogy egy könyvről fogok értékelés írni, de mostanában csak a Szabó Tünde Balla Adrienn-Dopping c. könyvet olvastam ki, ami egy sorozat második része, és nem igazán szeretnék sorozatok többi részéről írni. A Molyos értékelésről a link itt található                                                  ->http://moly.hu/konyvek/szabo-tunde-balla-adrienn-2-dopping/tag?user%5Bid%5D=69224

A mostani olvasmányomról (Stephen King A ragyogás) remélhetőleg lesz Featured imagenemsokára értékelés, és a közeljövőben egy Book Taget is tervezek. Csak bírjam kivárni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s