A Random Jégeső

Senkinek nem kívánnám azt az érzést, ami minket kapott el nyolcadik óra után. Még ott helyben is nevettünk rajta, de akkor azért még kellemetlen is volt, nem csak vicces.

Kivételes eset volt, hogy a diák, aki hazahord minket suliból pont nem jött aznap, ezért mind a négyünknek buszozni kellett. Nem volt gond, igazából megszoktuk, de azért mégis, ebben a helyzetben már máshogy nézem…

Ahogy a nyolcadik óránknak vége lett, futottunk le az öltözőnkhöz, kipakolni lerendezni lányos ügyeinket (na jó, kinek hogy a négyből ezt csak háromnak kellett), és úgy gondoltuk elindulunk a buszra. Csak nem számítottunk arra, hogy mintha a csengő hozta volna magával, elkezdett esni az eső. Hmm. Én aznap abban a hitben ringattam magam, hogy egész nap olyan szép napos idő lesz mint reggel, amikor elindultam, ezért szoknyát vettem fel harisnyával, ami út közben kilyukadt, ezért a suliban le kellett vetnem. Szóval egy szál szoknyában voltam, egy rövidujjúban, és olyan cipőben, amire az osztálytársam megjegyezte “Ebben majd út közben merheted a vizet”. Indulhat a móka!

Egyre jobban esett, 5 perc nem telt bele, már szakad, és az aulában elég sokan ültek és vártak a csodára, hátha csak egy hirtelen zápor, és gyorsan el fog állni.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, 20150520_143554hogy valaki azt kiabálja, hogy már JÉGESŐ esik!

Akkor mindenki szalad a legközelebbi ablakhoz, ajtóhoz, megnézi, hogy most mi is történik. Fél centis jég darabok estek az égből, ami így hirtelen elég ilyesztő volt. Az ajtón kimenni nem tudtunk, mert rá kellett jönnünk, hogy a jég csíp.

Na akkor most mi legyen. Az utolsó buszunk mindjár elmegy, és mi szeretnénk még ma hazajutni. Ilyenkor van az, hogy mindenki kapja elő a telefonját, és próbál valakit beteremteni. Végül sikerült szereznünk valakit aki hazavitt, és majd egy óra múlva az eső is szépen elállt.

Ez egy érdekes dolog volt, teljesen kiszámíthatatlanul ért mindenkit, de vicces is volt. Attól függetlenül nem szeretnék még egyszer ilyet áttélni, elég volt egyszer 😛

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s