HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD!

Kábé levegőt nem kapok rendesen , mióta tudom, hogy két új Harry Potter könyvet is kapnak a rajongók, még ebben az évben! De először beszéljünk csak az elsőről, ami pontosan 2 NAP MÚLVA fog megjelenni külföldön! Harry_Potter_Cursed_Child_Play

Röviden Harry Potter visszatér, és újabb történetet olvashatunk vele, ahol már felnőtt, dolgozik, és családja van. Emellett természetesen mindenki más is vissza tér, Harry és Ginny közös fiuk Albus is sokat fog szerepelni. Természetesen egy álom valóra válva ez a több millió HP rajongónak szerte a világon.

Aki szeretné megrendelni, még mielőbb tegye meg. Egyenlőre csak elővételben lehet megrendelni, de két nap múlva már úton is vannak a könyvek tulajdonosaikhoz, akik valahogy úgy fognak viselkedni mint én mikor elhozom a postáról a könyvet. Meghalnak örömükben.

Azóta mióta előrendeltem a kö36536cfc43524f5a7abc414ac4b12d92nyvet, többször is rám tör az az érzés, hogy nincs egyenlőre értelme az életemnek. Sokszor csak hason fekszem az ágyamon, vagy a padlón, vagy a városi padok egyikén, és depressziósan nézek magam elé, és várom, hogy teljen az idő, hogy a kezemben foghassam a könyvet. Az utóbbi időben az is nehezemre esett emiatt, hogy bármit el kezdjek olvasni. És ha el is kezdtem, nagyon lassan haladtam vele, mert inkább csak néztem magam elé, és a Cursed child-ra gondoltam inkább, mint a jelenlegi olvasmányomra. Most viszont kiolvastam a Harry Potter hármasat (újra, mintegy felvezetésnek a könyvhöz), és már csak arra várok, hogy ez után olvashassam a legújabb részt. Addig is megpróbálom magam elfoglalni, és nem arra gondolni, hogy az én drága könyvem valószínűleg még csak egy több tucat könyv között hever olvasatlanul és gazdátlanul… Nem sírom el magam!

Addig is mindenkinek kitartást, aki még nem rendelte elő, az rendelje most, és kövessétek az instagram oldalamat, hogy meglássátok hogy reagáltam mikor megkapom a könyvet! 🙂 (instagram: @book_from_the_moon)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s