Suicide Squad – az a bizonyos rosszfiús film (spoiler free)

Szóval igazából úgy terveztem, hogy már a Harry Potter and the Cursed Child könyvről fogok írni… De mivel legnagyobb bánatomra még nem érkezett meg a könyv (reggel konkrétan a fajba vertem a fejem miatta), ezért egy másik szuper dologról kell írnom.

Az pedig nem más, mint a SUICIDE SQUAD FILM!

d3405f261bc12dc4fffbca65f4a2a84a

Máma volt a premier nap, és
hát nem lehetett kihagyni, ezért még az első vetítésre el kellett mennünk.

Meg kell mondjam, kicsit izgultunk a film kimenetele végett (egyesek jobban, mint mások), mivel ugye ez a baj az ilyen filmekkel. Fogadjunk, hogy nem csak én vagyok úgy néha, hogy annyira beharangoznak valamit, hogy aztán nem merek elmenni rá a moziba. Na ugye hogyea32f5a6a9cc20df141396a41bfeca4f… Sajnos, már volt rá példa, hogy ilyen filmekhez olyan elvárásaink születtek, amit teljesíteni sem lehet. Sajnos ilyenkor mink sem tudjuk mit akarunk, csak valami gigantikusan nagyot, és észvesztően jót, de ezt sosem kaphatjuk meg. Talán ha nem lett volna néhány film körül ekkora hűhó, akkor nekünk is jobban tetszett volna. Na de persze most nem erről a filmről beszélek. Mert hogy hiába voltak égbe kiáltó elvárásaink, mégis HIHETETLENÜL JÓ LETT.

Természetesen nem fogok spoilerezni, szóval csak annyit mondok… Ha láttad a trailert (vagy trailereket), és tetszett, sőt imádtad, akkor nem fogsz csalódni a filmben sem. Ugyan az a hangulat, vicces, elbűvölő, izgalmas, furcsa egyben, és ez benne a tökéletes. A színészektől pont olyan alakítást kapunk, amit elvárunk, Margot Robbie mint Harley Quinn igazi jó csaj, akki igazából rossz, bolond, cuki és imádni való…na meg persze sexy. Jared Leto mint Joker az eddigi Jokerek között szerintem a legjobb. Tudom, tudom, másoknak talán ez majd böki a csőrét, de azt kell mondjam, eddig még ő jött be a legjobban. Hitelesen játssza a szerepét, tehetséges, az arcmimikája p8f3f80986ea840205bc1f0ba33fcc311ont úgy változik, hogy azt a szerep kívánja, és hát Harley meg Joker kapcsolata…. Will Smith mint Deadshot elképesztő lett, szerettem a humorát, azt ahogy az érzékeny fickó megbújik a halálosztó bérgyilkos között zseniális volt, és természetesen egy pár dolog, amit most nem fogok elmondani, mivel csak spoilerrel lehetne.

Na jó, itt be is fejezem. Aki gondolkodik rajta, hogy megnézze, annak csak annyit mondok, hogy semmiképp ne hagyd ki, aki már várja a filmet, legalább annyira mint mi vártuk, annak annyit, hogy biztosan nem fogsz csalódni benne, talán csak még jobban szerelmes
leszel belé, aki pedig nem szeretné megnézni…. annak csak egy tükröt ajánlok. Nézz bele, és mond meg hogy a szánalmas képeden kívül mint látsz még benne…

 

Kövess instagramon: @book_from_the_moon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s