September means FALL

37f449ac888bb93464abe87a93f2e4aaÚgy bizony. Szeptember azt jelenti, hogy ősz, az ősz pedig azt, hogy újra beköszöntött a legszebb időszak az évben. Ilyenkor jön a halloween, a karácsony, a lehulló levelek, meleg pokrócok és zoknik, tökök minden mennyiségben, és gyönyörű színek mindenhol. Menthetetlenül szeretem ezt az időszakot, nekem tele van mindig szeretettel, és jó érzéssel. És hogy én hogy köszöntöm a szeptembert? Mi sem egyszerűbb, mint egy fogadalommal. Vagy nem is egyel, de többel.

 

 

  1. Befejezem az elkezdett sorozataimat.

És itt most nem a tévé sorozatokra gondolok, hanem a könyvekre. Szerintem minden könyvmolynak ismerős az érzés, hogy megveszed az egész sorozatoz a könyvből (vagy a felét), és nem olvasod el az egészet. Nos, nekem tele van ilyen könyvekkel a polcom, szóval itt a lehetőség, hogy befejezzem azt amit egyszer elkezdtem.

2. Novemberig nem veszek könyvet!

Ez talán a legszadistább döntés, amit kitalálhattam, de sajnos amit én egyszer eldöntök… Ez akkor jutott az eszembe, mikor próbáltam elpakolni az elkallódó könyveimet a szobámból. Már volt egy kupac az asztalomon, a radiátoromon, egy kupac a szekrényemben, és egy az ágyam mellett. Viszont a könyvespolcom tele volt, így nem tudtam elpakolni őket. Úgy döntöttem kiszortírozom azokat, amiket már olvastam, és nem fogom többet. Rengeteg könyvtől megszabadultam így, és boldog voltam, hogy el tudtam pakolni a friss könyveimet a könyvespolcon, de vissza kell fognom magam. Hiszen most így is van elég, amit el tudok olvasni, nincs szükségem többre… elvileg. Legalább is ezt próbálom bemagyarázni. Novemberig megpróbálom a nagyja olvasatlan könyveimet kiolvasni, és utána nyugodt szívvel mehetek újra könyveket venni.

3. Sütés – főzés.

Őszintén szólva nem mintha most nem sütnék és főznék minden nap. Viszont az ősz kihozza a legjobbat az emberből. Tegnap ahogy őszi ötletek után kutattam a pinteresten, annyi finom ételt találtam, hogy eldöntöttem, csinálok egy listát legfinomabb őszi sütikből, és ebédekből. A hangulatot az étel hozza meg a legjobban, ezért az én őszöm, az őszi ételek sütéséről fog szólni.

4. Kézművesség mesterfokon.

Szerencsémre ebben könnyű dolgom van. Az anyumnak kézműves boltja van, ahol én is dolgozom, ezért így is minden nap kézműveskedünk. Így jött az ötlet, hogy ő14ca8aa1f8fcfa0b025357a4c61faba6szi témára keressünk olyan dolgokat, amiket mi is el tudunk készíteni. Erről nem akarok többet elárulni, ugyanis csinálok egy külön bejegyzést arról, milyen DIY cuccokat lehet készíteni otthon ősz témában.

Egyenlőre ezek lennének a fogadalmak, amiket be akarok tartani ebben a csodálatos időszakban. Figyeljétek továbbra is a blogot, ha többet akartok olvasni erről a témáról!

 

Kövess instagramon is: @book_from_the_moon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s