Introduction – bekezdés 

Day 1

Mint ahogy azt a tegnapi posztban megemlítettem, elkezdek egy 31 napos kihívást a blogra, ami annyiból áll, hogy minden nap posztolok arról a témáról, ami meg van adva. Akit érdekel a kép a kihívásról,az az előző posztban megtalálja.

Az első téma a bemutatkozás, vagy bekezdés, ami most pont jókor jött. Ugyanis tegnap elkészítettem a bloghoz egy facebook oldalt,ahol sokkal könnyebben tudunk majd kommunikálni. Remélem hamarosan egyre többen leszünk! 🙂

Nos, akkor beszélgessünk erről a témáról. Bár annyira személyesen nem szeretnék bemutatkozni, elmondok pár dolgot, hogy jobban megismerjetek. Eszternek hívnak, 18 éves vagyok. Magántanulóként utolsó éveim egyikét végzem. A blogon sok posztot találhattok könyvekről, mivel hivatásomnak érzem, hogy ne csak magamnak tartsam meg a könyvekről szerzett tudásomat, hanem megosszam minden olvasni vágyó emberrel. Ezen kívül filmekkel is szoktam errefelé foglalkozni, ami a filmek iránti kötődésemet mutatja. Úgy gondolom, hogy egy jó film és egy jó könyv már magában elég, hogy boldogabban lásd az életet. Ezt a blogot arra is készítettem, hogy necsak én gondoljam így, hanem rászedjek másokat is, hogy vegyék észre ezeket a boldog pillanatokat az életben, és kezdjék el élvezni. 

A holnapi napon 20 dolgot olvashattok rólam… Még én sem tudom mit fogok írni, ezért a holnapi poszt mindenkinek meglepetés lesz. Remélem viszajöttök elolvasni! 🙂 Addig is mindenkinek kellemes szombatot!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s