3 személyiség jegy amire büszke vagyok

Day 6

Na jó, sajnálom, sajnálom. Tudom, hogy tegnapra kellett volna ez a bejegyzés, viszont iskola, körök, stb. Elveszik az időmet.

Hogy rögtön bele is vágjak, gondolkodtam kicsin ezen a poszton. Végül arra jutottam, hogy ahelyett, hogy magamról írnák (amit őszintén szólva kicsit unok), inkább arról beszélek majd, mi az a HÁROM személyiség jegy, amit szeretek az emberekben, és BÜSZKE vagyok, ha valakiben megvan. Látjátok mit csinálok? Egész ügyes hah?

Szóval az első a boldogság. Nagyon alapvető dolog, és az ember azt gondolná, hogy könnyű is. Mindenki hallott már a boldogságról, mindenki átélte már, szóval jelen van nagyjából a mindennapjainkban. De csak nagyjából. Sajnálatos módon, az emberek napjainkban már elfelejtik, hogyan legyenek boldogok. Nem veszik figyelembe, mennyi jó dolog van a világban és az életükben, ami miatt boldog lehetne. És ez rettentően fontos. Mindig legyél boldog, és adj hálát azért, mert életben vagy, mert felkelsz minden nap, mert tanulhatsz új dolgokat, mert megismerhetsz új embereket, és mert megélhetsz új kalandokat. Becsülöm azokat az embereket, akik boldogok minden nap, mivel ez kisugárzik másból, és jobb kedvre derül tőle bárki.e229d0139be53e1c9c5612dc6b03b384

A második  a hit. Az ember nap mint nap hisz. Hiszi, hogy jó idő lesz, hiszi, hogy elmegy bevásárolni, hiszi, hogy munkába fog menni. De mi van más dolgokkal? Mi van a fontos dolgokkal? Olyanokkal, mint a “hiszem, hogy jobb lesz a napom, mint máskor”, “hiszem, hogy az allergiám el fog múlni”, “hiszem, hogy ma olyan dolgokat is elérek, amit máskor nem”.A hit nagyon fontos az ember életében, és az aki elhiszi, hogy a dolgok jobbra fordulnak, annak jobbra is fog. Azok az emberek, akik hitben gazdagok, azok az életben is gazdagok, és ezt nagyon becsülöm.

A harmadik, és az utolsó egyben, a szeretet. A szeretet a legfontosabb az embernek. A nélkül szinte semmit nem tud csinálni az életben, és nem is fog kapni. A szülő sem tudja felnevelni szeretet nélkül a gyermekét, a gyerek pedig nem tudná tovább adni a szeretetet másoknak a világon. A városban járva is szeretni kell mindent és mindenkit, mert nem tudhatok, mit csinált életében, és mit köszönhetsz neki. Egy boldogtalan ember sem derül majd jobb kedvre, ha nem kap elég szeretetet. És ebben van az élet erő.

Köszönöm, hogy elolvastad, ez nagyon fontos nekem, és rengeteget számít. Gondoljátok át ti is, hogy mi a legfontosabb dolog az életetekben és másokéban, és mi az amire büszkék vagytok!

Kövessetek:

instagramon: @leaf_alive_blog

facebookon:https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s