Ősz és eső. Mi legyen ilyenkor?

Ma reggel borús időre keltem, ami hamar átt is váltott borús ÉS esős időre. Sokan ilyenkor szintúgy borúsak lesznek mint a kinti táj, de én azt mondom le a búbánattal. Hozzuk ki a legjobbat ebből az időből is. Most elmondok néhány hasznos, és unaloműző foglalatosságot, amivel átt lehet vészelni ezt az időszakot.

Olvass!

Legalapvetőbb, és legkedveltebb elfoglaltságom. Mikor kint esik az eső (főleg ebben az őszi hidegben) a legjobb dolog a világon a pokróc alá bújni egy könyvel, és egy teával (bár ez opcionális), és órákon átt olvasni. Megnyugtató tevékenység, és még örülni is fogsz, hogy nem kell menned sehova.


Művészkedj!

Kapd elő a rajzkészleted, papírjaid, festékeid, és rajzolj! Mi sem jobb az esőben mint megörökíteni egy tájképet, vagy esernyős embereket rajzolni? Semmi. Inspirálóddj a kinti szürkés zöldes sárgás színekből, és használd csak ezeket, hogy igazán őszi hangulatot kapj a rajzodon!

Írj!

Az eső, és a csendélet inspiráló hatású. Szóval ne hagyd elveszni. Fogd a kezedbe az író füzetedet (ha nincs, okvetlen keríts egyet!), és írj történeteket, verseket, haikukat, gondolatokat.

Filmezz!

Ha úgy érzed egyikhez sincs kedved, semmi baj, mert ez az opció már mindenki kedvére lesz! Fogd a kedvenc filmjeidet, vagy a kedvenc sorozatodat, és nézd végig őket, egy tál házi készítésű popcornal. Az idő gyorsan el fog menni, és azt veszed észre, hogy már nem is esik!

Takaríts!

Ülj le a szekrényed elé, és rakd redbe a ruháidat. Ragadd meg ezt az alkalmat, és válogasd ki az őszi cuccaidat, és pakold el a nyáriakat. Esetleg dobáld ki, amit nem fogsz használni, ugyan is minek foglalja a helyet?


Ennyi lenne az ötletem, ilyen esős őszi napra, remélem mindenki ihletet kapott. Küldjétek el instagramon, facebookon,vagy lent kommentben, ahogy épp olvastok, művészkedtek, vagy bármelyik elfoglaltságról készült képet. Minden képnek vagy kommentnek nagyon örülök! 🙂 legyen szép szombatotok! ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s