Zenith – Androma, és más furcsa nevek

Processed with VSCO with hb1 presetMint ahogy ígértem, hoztam egy kis értékelést a Zenith c. könyvről, amit Sasha Alsberg, és Lindsey Cummings írtak. Lindsey egy  #1 New York Times bestseller író, a Murder complex sorozat, és a The Balance keepers sorozat szerzője. Sasha Alsberg egy könyves vlogger, aki a “abookutopia” néven fut a youtube-on. Mindektőjüket nagyon szeretem, és ezért kíváncsi is voltam, hogy milyen lett a közös könyvük, ami már alapból egy érdekes történetet mutat be.

Röviden a története:

Androma Racella, akit sokan úgy ismernek mint “Bloody Barroness” (Véres Báróné), nagy bajba keveredett. Három társával egy űrhajóval járják körbe a bolygókat, és elveszik ami nekik kell, pont mint egy kalóz. De most elfogták őket. Senki sem menekül meg a múltban elkövetett tetteitől. Még a legvéreskezűbb kalóz sem.

Hogy még az elején szóljak. Ez egy 62 oldalas könyv. Pontosabban egy részlet. Az egész könyvet az újabb értesülések szerint  2017 őszén fogják kiadni, a HalequinTeen gondozásában. Viszont amit eddig lehet belőle olvasni (azt a 62 oldalt), azt komolyan megéri. A történet erősen hajaz a Star Wars szerű űrbeli szitura, ahogy mindenki harcol mindenkivel. Ez természetese csak annyit jelent, hogy minden SW rajongó oda meg vissza lesz érte. Androma érdekes személyiség, eleinte ki sem lehet fürkészni, így a regény többi részében rengeteg meglepetés fog várni ránk. A szerelmi szál már meg van alapozva, annyi csavarral, hogy én az életben nem tudnám elképzelni, hogy milyen formában fog az kialakulni. A háttérszereplőket már most kedvencként jelöltem meg, viccesek, érdekesek, és nagyon jó társaknak bizonyulnak.

Sokat nem tudok mondani, (legalább is ennél többet nem) mivel tényleg nem volt hosszú. De amit eddig olvastam belőle, az meggyőzött arról, hogy meg kell vennem az egész regényt is, amint kiadják.Aki olvas angolul, és szereti az űrben játszódó történeteket, annak nagyon ajánlom, pár óra alatt ki lehet olvasni.

Addig is elköszönök, de ma még fog jönni egy poszt, szóval figyeljétek a közösségi oldalakat. Most fognak érkezni még csak a karácsony témájú blog posztjaim :))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s