Karácsonyi könyv ajándékok

Vége van a karácsonynak, és lassan mindenki kienged, és megnyugszik. Én ezt tapasztalatból mondom, mivel a karácsonyi időszak néha csak a futkosásból áll. Beszerezzük az ajándékokat, csomagolunk, sütünk, főzünk, takarítunk. Aztán még a rokonokat is végig kell látogatnunk. Persze ettől csak jó a karácsony, de nem tagadhatjuk, hogy néha kevesebbet pihenünk, mint az év többi napján. Ezért sokszor már várom, hogy vége legyen. És most, hogy mi is végre befelyeztünk minden sütést, főzést, és főleg rokon látogatását, ideje mindent behozni. Én ezt azzal kezdem, hogy elmondom nektek milyen könyveket kaptam karácsonyra, és miket fogok még ebben az évben elolvasni.


E.T.A Hoffmann The Nutcracker

Erről a könyvről ha jól emlékszem már beszéltem. Nagyon örültem, hogy megkapom, igazi karácsonyi hangulatú könyv, pont ezért valószínűleg már csak jövő karácsonyra hagyom. De ez egyáltalán nem probléma, hiszen legalább jövőre már tudom mit fogok karácsonykor olvasni.

J. K. Rowling Fantastic Beasts and Where to Find Them

Egyik legjobban várt könyvem. Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogom, mivel eddig még egyik könyvében sem csalódtam. Erről biztosan csinálok egy értékelés posztot, ezért érdemes majd figyelni a közösségeimet.

Chris Colfer Land of Stories – The enchantress Returns

Aki régebb óta figyeli a blogot, az emlékszik az egyik nyári könyvértékelésemre, amikor a Land Of Stories 1-ről beszéltem. Ez a második része, és teljesen biztos vagyok benne, hogy pont annyira fogom ezt szeretni, mint az első részét.

Neil Gaiman Coraline

Ehhez nincs sok hozzáfűzni valóm. A legkedvencebb mesém, és az egyik legkedvencebb könyvem. Eddig csak ebook-on volt szerencsém olvasni, de mivel megkaptam, ezért sokkal többet fogom tudni nyúzni. 

Anna Kendrik Scrappy Little Nobody

Ez volt a legvágyottabb könyvem, kb. azóta, mióta megláttam Anna oldalán, hogy kiad egy könyvet. Egyik kedvenc színésznőm, vicces, tehetséges, aranyos, és nagyon kíváncsi vagyok milyen lett a könyve. (De valószínűleg fantasztikus)

Most hogy ezt megbeszéltük, térjünk rá arra, hogy mit is fogok olvasni az év maradékában. Nos, szívesen mondanám, hogy elkezdek egy két új könyvet, vagy olyat amit már egy éve tervezek elolvasni… E helyett ma inkább elmegyek a könyvesboltba, venni egy újat. Légyszi, ne nézzetek hülyének! Inkább elmondom miért. Olyan ügyes voltam, hogy tegnap befelyeztem az utolsó Fantázia Birodalmának Hercegnői könyvet. Csak azzal nem számoltam, hogy annyira jó lesz, hogy muszáj megvennem az utolsó részt is, mert ha nem, akkor lehet, hogy bele halok (literally). Na jó, most csak túloztam. Ennek ellenére tényleg el kell mennem, szóval az utolsó pár napban azt fogom olvasni. Utána pedig rávetem magam Anna Kendrik könyvére. Addig is, legyetek jó, olvassatok könyveket, és figyeljétek a blogot a következő posztért! 🙃
Kövessetek!

Instagram: @leaf_alive_blog

Facebook: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Email: eszter244@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s