Anna Kendrick Scrappy Little Nobody

Ahogy ígértem, meghoztam Anna Kendrick könyvének értékelését. Végül gyorsabban kiolvastam mint terveztem, mert tegnap este annyira belelendültem, hogy hajnalig fent maradtam miatta. Teljesen megérte.letoltes

Írnák róla történetet, mint ahogy szoktam
, de ennek nincs konkrét története. Anna az életéről mesél, benne gyerekkorától mostanáig, hogy miket élt át, hogy került be a film iparba, hogy vészeli át a hírnévvel jött hátulütőket, és persze mennyiben változtatta meg mindennapjait az, hogy most már díjnyertes színésznő.

Anna Kendrick egyike a kedvenc színésznőimnek. A Pitch Perfect-ben nyerte el a tetszésemet, azóta oda meg vissza vagyok érte. Természetesen minden filmjét láttam is, és egyszerűen nem tud olyat csinálni, ami ne lenne zseniálisan vicces. Amikor megtudtam, hogy könyvet ad ki, az első volt, hogy kívánságlistára tegyem, és karácsonyra megrendeljem. Többször utána néztem, és már tűkön ültem, hogy elolvashassam. Kicsit féltem tőle, hogy nem fog annyira tetszeni, mint amennyire elvárom a könyvtől, de aztá rájöttem, hogy ez lehetetlen. Mikor karácsonykor megkaptam, sokat gondolkodtam, hogy a Fantastic Beasts and Where to Find Them-et olvassam vagy a SLN-t, de végül a kíváncsiság győzött. Mert hát érdekelt, miről szól Anna könyve, milyen gyerekkora volt, hogy lett színésznő, meg persze reménykedtem, hogy lesz néhány kulisszatitok a kedvenc filmjeimről.

Anna vicces. Ezt más is tudja, ha nem, akkor itt van. Nem csak a filmjeiben vicces, vagy csak az interjúkban. Az egész stílusa ilyen. Szinte nem volt olyan oldal, ahol ne nevettem volna fel hangosan. Egyszerűen úgy adja át az összes történetet, hogy az ember azt gondolja “Ez elvileg nem is vicces, akkor miért nevetek?”. Szerettem ezen kívül még azt, hogy annyira fesztelenül, és nyíltan beszél dolgokról. Néha olyanokról is, amiről az ember azt gondolja, hogy soha az életben nem osztaná meg a világgal ezeket a dolgokat, de Anna megtette. És méghozzá azért, mert ő ilyen típus. Nyílt, és nem fél kimondani olyan dolgokat, amit más ember messziről elkerül. Kicsit ilyen szempontból Jennifer Lawrence-re emlékeztet. Őt is nagyon szeretem, ezért ez nem zavar. Ahogy leírta mindazt, hogy hogyan lett színésznő, és hogyan viszonyul az egészhez, őszintén szólva elvette a kedvem a színésznői álmomtól (na jó, sosem terveztem színésznő lenni, de tudom hogy mindenkiben van egy kis vágy azután, hogy híres színész legyen. Ugye? UGYE? Na látod.) Hiszen nem csak csillogás, és kamerák, hanem nagyon nagyon kemény munka, és aki nem született színésznek, az sajnos nem valószínű, hogy valaha is annyira jó lesz, mint Maggie Smith, Meryl Streep, vagy még sorolhatnám. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne is próbálkozz! Hiszen honnan is tudnád meg, hogy színésznek születtél, ha nem állsz ki a színpadra, és deríted ki magad. És persze az sem probléma, ha elesel egyszer kétszer, mivel a legjobbaknak is voltak már baklövései, és még nem menekültek el, vagy fordultak magukba. A lényeg, hogy próbálkozz. (Itt be is fejeztem a napi tanácsadást)featured_5_3

Mindenki, aki szereti Anna Kendricket, annak kötelező darab. Ezen kívül annak ajánlanám még, akit érdekel a színészek élete, vagy az, hogy hogyan lehet hollywood-ban (vagy mondjam azt hogy hollyweed-ben. HaHa…na jó, az nem volt vicces) színésznek állni. Meg persze annak, aki szeretne jót szórakozni egy könyvön. Egyébként egy kötelező darab lenne mindenkinek, de aki nem szereti Anna-t, annak úgysem tetszene, szóval nem is pazarlok erre több szót. Aki már olvasta, az mondja el, neki hogy tetszett, és az is érdekel mi a kedvenc filmetek tőle. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, annak nagyon örülök, remélem majd egyszer elmondjátok, szerintetek milyen volt a könyv. Akit érdekel, annak még most elmondom, hogy nem… még nincs magyar fordítás, és sajnos egyenlőre nem tudok róla, hogy bárki készülne arra, hogy gondozásába vegye a könyvet (amit erősen ajánlok, drága könyvkiadók!). Ennyi lett volna, kövessétek be a blogot facebookon vagy instagramon, és mondjátok el véleményeteket! A következő bejegyzésig olvassatok könyveket, nézzetek meg filmeket, és aludjatok sokat (mert az fontos)!

Instagram: @leaf_alive_blog

facebook: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Email: eszter244@gmail.com

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s