Februári TBR lista

Üdv újra itt!

Nahát, néha szörnyen el tudom hanyagolni az írást, de tökéletes kifogásom van… Vizsgaidőszak. Szóval tényleg sajnálom, de újult erővel írom a blogot, csak hogy ne hagyjak senkit bejegyzés nélkül. 🙂

Ennek a posztnak a témája a FEBRUÁRI TBR (azaz olvasásra váró) LISTÁM. Sajnos januárban kimaradt ez a poszt, mivel tudtam, hogy nem fogok olvasgatni a vizsgák miatt, de februárban igyekszem behozni ezt. Három könyvet választottam a hónapra. Ez reális számnak tűnik, mivel tapasztalataim szerint egy hónapban nem tudok több könyvet elolvasni. Ebből vannak olyan kivételek, mint a nyári szünet, a karácsonyi szünet, és egyéb olyan szünetek, amikben épp nem vizsgákra kell készülni, és tovább tart mint 5 nap. Ez a három könyv nem ül olyan régóta a polcomon, de még nem jutottam hozzájuk. Remélem februárban mindet ki tudom olvasni, és még értékelést is tudok róla írni!

Processed with VSCO with a4 preset

A Court of Thorns and Roses by Sarah J. Maas ( Tüskék és rózsák udvara )

Ezt még előző születésnapomra kaptam (magamtól). Rengeteget hallok róla, az emberek imádják, én pedig még nem érkeztem el oda, hogy elolvassam. A történet egy lányról, Feyréről szól. Egy szörnyeteg elhurcolja magával egy olyan vidékre, amelyet nem is ismert, egészen eddig. Ezt a vidéket veszélyes, és egyáltalán nem apró vagy bájos tündérek lakják. A lány utálja ezt a világot, és alakóit is, de ez később megváltozik. Feyrének meg kell mentenie a vidéket, és szerelmét a pusztulástól.

Nem mondhatjátok, hogy nem izgalmas. Ez a történet egy Szépség és a Szörnyeteg újragondolás, csak éppen tündérekkel. Ami még jobb! Aki szereti a klasszikus Disney mesét, annak ajánlom figyelmébe.

Fantastic Beasts and Where to Find Them by J. K. Rowling ( Különleges állatok és megfigyelésük )

Ezt a könyvet vártam már hónapok óta. J. K. Rowling mint mindig, most is egy csodálatos történettel elégítette ki olvasóinak igényeit, és biztos vagyok benne, hogy ezúttal sem lőtt félre. Newt Scamander életébe enged bepillantást, ezzel a forgatókönyv regénnyel, és mi mást akarhatnánk még? ( Talán, hogy Eddie Redmayne játsza Newt-ot? Hoppá, hiszen ő játsza!) Alig várom, hogy olvassam.

Processed with VSCO with a4 preset

All the Bright Places by Jennifer Niven ( Veled minden hely ragyogó )

Ez a könyv egy romantikus young adult könyv, amit molyon főleg olyan tagokkal illettek, mint a: pszichés, depressziós, személyiségzavaros. Nos ilyen könyv kell nekem. A történet két fiatalról szól, Theodore Finchről, és Violet Markeyről. Akkor találkoznak először, mikor öngyilkosságot akarnak elkövetni. Szükségük van egymásra, hogy megmentsék egymás életét. A két törött lelkű fiatal egymás szerelmével próbálják túlélni azt, ami elől el akartak menekülni.

Szóval itt egy normális romantikus tini drámával állunk szemben, de merem kockáztatni, hogy sokkal több lesz benne, mint amit a leírásból megtudhatunk. És nem tagadom, hogy mindig nyitott vagyok egy jó kis depressziós lelkű tini szenvedésre.

Processed with VSCO with a4 preset

Ez lett volna a három regény, amit el akarok olvasni februárban. Ha tetszett az egyik, amelyikről mindenképp szeretnél bejegyzést olvasni, írj egy hozzászólást lent a komment szekcióban, facebookon, vagy instagramon, és ígérem, figyelemmel leszek mindenki kérésére. Ha már olvastad az egyiket, és szeretnéd elmondani róla a véleményed, szintén hagyj egy kommentet. A következő bejegyzésig legyetek jók, és olvassatok könyveket! 🙂

Facebook: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Instagram: @leaf_alive_blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s