Veled minden hely ragyogó – Jennifer Niven értékelés

Élek, és új értékelést is hoztam. Sajnálom, hogy nem tudtam az utóbbi időben nagyon írni, de higyjétek el, másra se volt időm. Na de kezdjünk is neki.


Az All the Bright Places avagy a Veled minden hely gyönyörű egy korabeli romantikus dráma YA regény. Jennifer niven írónő ez előtt több könyvet is megjelentetett, habár nálunk csak ezt az egyet fordították le. Legújabb könyve a Holding Up the Universe ( Megtartani a világmindenséget), ami még szintén nincs lefordítva nálunk.

A VMHGy két fiatalról szól, Violet-ről, és Theodore Finch-ről. Mindketten nehéz életet élnek, és az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja őket. Az iskora óratornyának tetején találkoznak. Később a mindkettőjükre nagy hatást gyakorolt találkozás miatt nem tudnak elszakadni egymástól. Az óratoronynál kezdődött, és egy iskolai feladattal folytatódott kettőjük vándorlása, de valyon mivel fejeződik be?

Két mentálisan labilis tiniről olvashatunk ebben a regényben. Mindketten sérültek, és vágynak valami, másra, valami különlegesre. Olvastunk már ilyen könyveket, például említhetném John Green kösszesét, vagy Rainbow Rowel Eleanor és Parkját, és az én személyes kedvencemet, Ned Vizzini It’s Kimd of a Funny Story-t. Mind arról szól, hogy próbálják meg a szerelmen keresztül megtaláni újra az élet örömét. Nem mondom, hogy ez a könyv más, vagy különlegesebb mint a többi felsorolt. Igazából semmiben sem más. Viszont ezek a könyvek mind a saját műfajukban varázslatosak. Megszólít, és elgondolkodtat. Ez a lényege ezeknek a könyveknek. Így ha szeretted a Csillagainkban a Hibát, vagy a Egy Különc Srác Feljegyzéseit, garantálom, hogy ezt is imádni fogod

 Nézzetek vissza több bejegyzésért!

Instagram: @leaf_alive_blog

email: eszter244@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s