Új megjelenések, Tim Burton, Mary Poppins stb.

Ejnye ejnye, lassan már megunom a bocsnatkéréseket, és a magyarázkodásokat. Sajnos ilyenek ezek a tavaszi napok. Az embe takarít, tanul, takarít, és próbálja behozni az alvást, amit a szervezete megkövetel. Ez már csak így működik.

Pedig lett volna miről beszélnem az utóbbi hetekben, hiszen rengeteg minden történt a könyves és vagy a filmes világban.De viszont a legtöbbről gondolom úgy is tudtok, ezért szeretném csak címszavakban elmondani.

  • A szépség és a szörnyeteg live-action film startolt a mozikban. Ha nem vagy barlanglakó, vagy nem határolódtál el még teljesen a világtól, akkor biztosan te is tudtad ezt az információt, nem is akarom tovább a számat jártatni.
  • A másik kedvenc régi filmemből szintén új filmet készítenek, ami a Mary Poppins Returns nevet viseli. Erről szeretnék egy teljesen különáló posztot készíteni, mert érthető okok miatt.
  • A harmadik animáció ami készül, pedig még izgalmasabb az előzőknél, ugyanis a világ legjobb rendezője ül majd a székbe. Tim Burton elkészíti, és elhozza nekünk Dumbo történetét, a maga dark, misztikus, és csodálatos stílusában. Erről szintén lesz külön poszt.
  • És most hogy könyvekről is beszéljek, Chris Colfer (Glee, Struck by Lightning, Land of Stories sorozat) kiadott egy új könyver, Stranger than Fanfiction címen (Furcsább mint a fanfiction), amiben nem fogok csalódni. Mert olyan nincs, hogy csalódnák az egyik könyvében.
  • Remek hír a Pretti Little Liars fanok számára ( khm, mint én ), hogy lassan nem csak képernyőn, hanem könyvben is újraélhetik a lányok végeérhetetlen harcát A-van. A Könyvmolyképző áttveszi a sorozatot a Ulpius-háztól, és kiadja az összes könyvet (nem csak az elsőt), sőt lehet, hogy még filmes borítóval is meg lehet majd szerezni. Külön vitát folytathatunk az eredeti borítós, és a filmes borítós könyvekről, de addig is csak örüljünk ennek a ténynek, mint jó könyvmolyok.
  • Aki olvasta már Jenny Han To All the Boys I Loved Before c. könyvét ( A fiúknak, akiket valaha szerettem), az valószínűleg pont olyan izgatott lesz, mint amilyen én vagyok most, mert HOLY SHIT, Jenny kiadja lassan az utolsó részét a sorozatnak, én meg csak nem bírom idegekkel. Májusban várható angolul ez a csoda, és egyelőre csak e miatt vagyok hajlandó élni.

Jelenleg csak ennyi minden jutott eszembe. Biztos van még újdonság, amit ti is nagyon vártok, vagy érdekes a számotokra, és mivel semmirő sem szeretnék lemaradni, kérlek írjátok meg kommentben. Nyugodtan fejtsétek ki, miért olyan izgalmas, vagy hogy miért várjátok annyira, ígérem, hogy el fogom olvasni, sőt, még vissza is írok rá 🙂

Addig is várjátok a következő értékeléseket, posztokat, és agymenéseket. 🙂

Instagram: @leaf_alive_blog

Facebook: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Moly: https://moly.hu/tagok/mudblood

email: eszter244@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s