Áprilisi friss meg ilyen-olyan

Kellemesebb áprilist mindenkinek!

Ki kell jelentenem, hogy nagyon utálom április 1. napját, és alig várom, hogy holnap legyen. Erre természetesen okom is van, de itt nem erről van szó (szimplán nem szeretem ha viccelődnek velem, csak mert mér’ ne).

Az első napot eltekintve rengeteg minden jó ebben a hónapban. Virágzanak a virágok, kisüt a nap, és végre nem kell nagykabátban kimenni a városba. De mi is olyan igazán jó ebben a hónapban? Na először is a húsvét. Rengeteg nyuszi, csoki tojás, és húsvéti édesség amerre a szem ellát (igen, szeretem az édességeket), és mi jobb, mint csokitojást tojó nyúl? Viszont nem mondom, hogy utálom a locsolkodást, mert akkor már a második dolog lesz a posztban, amit utálok, és nem akarok pesszimistának tűnni (egyébként meg tényleg nem szeretem a locsolkodást, de ezt csak így zárójelben). Másodszor nem felejthetjük ki a frissen nyíló aranyesőket, levendulákat, orgonákat (lassan, nagyon lassan), és cseresznyevirágokat. Tudom, mint allergiával küzdő, hogy nem a legnagyobb boldogság ilyenkor levegőt venni, de ablakon keresztül azért még lehet élvezni. És persze utolsóként a legfontosabbat – a könyvfesztivál.

Úgy érzem túlságosan sokat beszélet az idei könyvfesztről, de szúrjatok le, ha csak én vagyok beindulva miatta. Valaminek végülis fel kell borsoznia kicsit az életünket. Sajnos a múlt évire nem sikerült eljutnom, amiért nagyon szomorú is voltam, idént pont ezért elébe nézek, és túlzott izgalommal várom. Főleg, hogy beléptünk ebbe a hónapba, közelebbnek is tűnik az időpont.

A másik dolog ebben a hónapban, ami főleg a magánéletemet érinti, az a jó idő. Méghozzá azért, mert irigykedve nézem az embereket, akik sikeresen kitörtek a tavaszi fáradtságból, és már tornáznak, furnak, vagy csak simán képesek bármilyen más pózban létezni, mint a vízszintes. És mivel néha nagyon határozott tudok lenni, és úgy igazán szeretek rákattanni valamire, ezért eldöntöttem, hogy futni fogok. FUTNI. Néha rágondolok a futásra, és elfintorodok, hogy én meg a futás? Na de nem keseredek el, és bizony elindulok, egyszer… Mindenesetre már megvettem minden felszerelést, amivel (a havi magazinokra hivatkozva) kedvem is lesz elkezdeni tornázni, és majd biztatnak. Mármint, hogy a felszerelések majd biztatnak. Na ne nézzetek hülyének, ezt olvastam. Mindegy is, a lényeg hogy ezt tervezem.

Mellesleg mivel ilyen szépen kisütött a napocska, sokkal nagyobb kedvem van olvasni is. Nem tudom mi köze van a kettőnek egymáshoz, talán az, hogy most jobban látom majd a betűket, mert fényesebbek a napok? Ne is keressetek ebben most összefüggést. Így hirtelen olvasási lázban égve molyon jól nekiálltam frissíteni a molyos könyvtáramat, csináltam új polcokat, kicseréltem a várólistás könyveket, és új kívánságlistát is beállítottam. Sőt, beleindulva a dologba, még néhány nehezebb kihívást is kinéztem magamnak, amit úgy gondolok (jelenleg), hogy még teljesítni is fogok tudni. Az már egy másik téma, hogy most lesznek az évvégi vizsgáim.

Ezek fényében úgy tűnhet nagyon sok mindennel el vagyok foglalva, viszont mégis úgy érzem, hogy egész nap az ágyban ülök, és vagy olvasok, vagy épp nem csinálok semmit, szóval…. ennyit erről.

További kellemes napot kívánok minden kedves olvasónak, akiket kitettem ennek a hosszú és értelmetlen posztnak. Ez nem áprilisi tréfa volt, pedig az is lehetett volna. Iratkozzatok fel bla bla bla.

Kövessetek:

Istagramon: @leaf_alive_blog

Facebookon: https://www.facebook.com/leafaliveblog/

Molyon: https://moly.hu/tagok/mudblood

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s