Újra a fedélzeten!

Mindenkit sok szeretettel köszöntök… újra.

Három hosszú év telt el, mióta utoljára megjelentettem egy cikket a blogomon. Azóta rengeteg minden történt. Sok olyan, amiről nem szeretnék beszélni, de történtek olyanok is, amiket most el is hadarok. Kezdjünk bele!

Mikor megírtam az utolsó posztot, nem terveztem, hogy abba fogom hagyni egy jelentős időre a blogolást. Az az év, és az előtte lévő már egy olyan időszak kezdete volt, ami nagyon nehéznek bizonyult, és nem csak a blogolás, de sok más számomra kedves dolognak is gátat vetett. Az utána következő évek nehezek voltak, és megpróbálóak, de túljutottam rajta! Abba kellett hagynom a néptáncot, amit el sem tudom mondani, hogy mennyire szerettem. Az olvasás ugyan úgy talomba került, és szánalamasan keveset szerepelt az életemben. Le sem merem írni, hogy hány könyvet olvastam el (ha valaki nagyon kívácsi rá, akkor nyugodtan meg lehet lesni a moly oldalamon, itt!), és azóta is próbálom behozni a kihagyott éveket.

De sok minden történt, ami jó úton változtatta meg az életem! Az egyik talán legfontosabb dolog, hogy kaptam egy cicát! Na jó, nem konkrétan kaptam, hanem beerőszakolta hozzánk magát, amihez egy végtelenül aranyos történet társul. Mia (a kis erőszakos) egyik éjjel a házunk előtt kezdett el nyávogni torkaszakadtából. Már nagyon késő volt, én az ágyban olvastam, és csak hallgattam és hallgattam, ahogy egy cérnavékony hangú cica fel alá járkál, és áriázik. Nem kellett sok hozzá, hogy kilessek az ablakon. A narancssárga lámpafény alatt egy pici fehér-szürke-vörös színű négy hetes cica szaladgált. Azonnal megesett rajta a szívem, de még nem hozhattam fel. Hiszen tudom nagyon jól, hogy van, amíg az anyjuk egyedül hagyja őket, én pedig nem akartam elszakítani őt a családjától. Ezt megvitattam anyummal még aznap este, és mentem is aludni. Másnap reggel anyu keltett azzal, hogy a cica még mindig itt garázdálkodik, és mostmár új tervel próbálkozik: minden korán kelő, üzletből hazaérkező emberrel be szeretne menni a házba. De eddig senki nem volt hajlanó őt megmenteni. Ekkor jöttem én! A fagyi mintás pizsama nadrágomban, és a cicafejes pólómban kiszaladtam az utcára, és összeszedtem egy éppen induló autó alól az apró kiabáló szőrgombócot. Bizony, majdnem elüttettem magam miatta! Mia még attól sem rettent meg, hogy egy házvédő macska állja el az utat előtte, mikor be akartam vinni a házba. Egyébként őt Cirminek hívják, és személyes feladatának tekinti, hogy minden ami potenciális új családtag, azt kiutálja a házból. Na, azóta Mia az én új családtagom, aki miatt azóta exponenciálisan megnőtt az életszínvonalam!

Processed with VSCO with  preset
Mia és én ❤

De persze az évek alatt sikerült leérettségiznem is! Mivel nekem tovább tartott, mint alapból szokás, én így ezt külön teljesítménynek tekintem. Azóta otthon dolgozom mint kézműves, és próbálom elérni az álmomat, ami nem más mint hogy kiadott író legyek!

Bizony, talán nem meglepő, de az írás az, ami megszépíti a napjaimat. A történeteim, és karaktereim pedig külön életre kelnek a fejemben, ha rajtuk gondolkodom. Egyszer pedig szeretném, ha nem csak én tapasztalnám meg ezeket a történeteket, hanem sokan mások is.

Most, hogy ezt kiírtam magamból, következhetnek a cikkek halomra! A terveim a következők!

~Könyvajánlók, filmajánlók és értékelések minden héten!

~Hétvégenként egy random poszt, vagy helyzetjelentés!

~Kirándulásokkor egy kis élménybeszámoló!

~Havonta egy bookhaul, és hó végén olvasmányaim összegzése!

Remélem tetszeni fog az új kontent, és élvezni fogjátok a blogom új vonalát. Ha szeretnétek értesülni az új posztokról, akkor iratkozzatok fel! Ezek mellett megtaláltok instagrammon, és molyon is (mind a kettő linkje megtalálható az elérhetőségek menüpont alatt) Ha tetszett, vagy szeretnél másról is olvasni, akkor nyugodtan írj kommentet, bármilyen ötletet szívesen hallok.

Köszönöm a figyelmet! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s