Október wrap-up

Az októberek mindig egy kicsit… sűrűek. Ez most sem volt kivétel, így bár nem a legjobb olvasós hónapom volt, így is sikerült egy kisebb kupacot összegyűjteni!

Geronimo Stilton A Kalóz-szigetek kincse

Ez a könyv nagy elkeseredésemben került a kezembe (ugyan már, mindenkivel megesik…). Nagy munka közben borzasztóan el akartam olvasni valami nagyon könnyűt, nagyon aranyosat, és a legfontosabb – nagyon rövidet! Szóval előkerestem a rég felhalmozott GS könyveimet, és kiválaszottam a kalózosat (as i do), és olvastam. Nem tudom, hogy mit mondhatnák rá, természetesen jó volt, élveztem és kikapcsolt.

128 oldal

Stephenie Meyer Midnight sun

Mondhatjuk, hogy ez a teljes ellentéte az előző olvasmányomnak, mivel hogy az is. Nem megyek bele a csúnya részletekbe, az előző posztomban leírtam az érzéseimet, aki akarja, olvassa el ott. Végül is ez volt az, ami miatt nem sokat olvastam a hónapban…

662 oldal

Kristin Cashore A garabonc

Ugh, ez egy kicsit csalódás volt, mivel hogy be sem fejeztem. Túljutottam az első száz oldalon, és azonnal ment is vissza a könyvespolcra. Bizonyára sok minden változik majd a többi oldalon, és lehet, hogy mások az mondanák, hogy megbánnám, ha nem olvasnám ki. De nem vagyok hajlandó egy olyan könyvel szenvedni napokig, amiben a főszereplőt meg akarom pofozni minden alkalommal, amikor kinyitja a száját. Szóval félbehagytam a 141. oldalon. upsz

141 oldal

Ez a kettő pedig még nincs befejezve, így csak félig-meddig említem meg őket.

Jay Kristoff Amie Kaufman Aurora Rising

Nagyjából 150 oldalt olvastam belőle, és már most az egyik kedvencem lett!

Neil Gaiman Neverwhere

Gaiman-tól még csak a Coraline-t olvastam, és elhatároztam, hogy nekiállok a többi könyvének is. Ezt konkrétan a youtubon hallgatom, és ő maga szinkronizálja. Eddig nagyon érdekes, bár még nem jutottam messze.

De nem csak olvastam, hanem vettem is néhány könyvet, ami egyáltalán nem kéne, hogy meglepő legyen! Három könyvet sikerült beszereznem, egyet pedig előrendeltem, ami remélhetőleg novemberben megérkezik.

Sylvia Plath Az Üvegbúra

Lassan de biztosan gyűjtögetem a Helikon kiadásokat. Még nem olvastam ezt a klasszikust, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Meg persze minden alkalmat megragadok, amikor elmegyógyintézetekről olvashatok…

Gaston Leroux Az operaház fantomja

Még egy klasszikus, amit még nem olvastam. Egyik kedvenc booktuberem áradozott róla több videón keresztül, és a lelkesedése rám is áttragadt! Bár a borító nem a kedvencem, remélem a történet tetszeni fog. A Broadway változatot mindenesetre nagyon szerettem!

Erin Morgenstern Éjszakai cirkusz

És egy kortárs klasszikus így utoljára. Nem tudom miért, de bár ez a könyv 9 éve jelent meg, idén mégis mindenhol szembe találom magam vele. Mindenesetre nem akarok kimaradni a buliból, úgyhogy megvettem, és minél hamarabb neki is akarok állni. A fantommal ellentétben ennek a borítója “drool worthy”, és külön polcot kéne neki szenteni.

Ennyi volt az október. Félig meddig meg vagyok elégedve az olvasmányokkal, bár azért bízok abban, hogy novemberben sikerül többet olvasnom (és vennem, de ezt nem mondjátok el senkinek, a könyvespolcom már így is tele van).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s